HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖZEL EĞİTİM TOPLULUĞU

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde 2013 yılında kurulan Özel Eğitim Bölümü’nün öğrenci topluluğu olan Özel Eğitim Topluluğu 2019 yılında kurulmuştur. Hacettepe Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü, sıralama bazında Türkiye’nin en iyi devlet üniversitesidir.

Özel Eğitim Topluluğu olarak ortak amacımız, karşılaşılacak tüm engellere karşı farkındalık yaratmaktır. Hacettepe Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu insanlığa umutla, sevgiyle bakan bir misyonu benimsemeyi tercih eden idealist öğretmen adaylarının ortak bir paydada buluştuğu ümit ve heyecan dolu bir topluluktur.

Alanında uzman kişilerle temasa geçerek, özel eğitim alanında bilgilenmeye ihtiyaç duyan insanlara ulaşarak aydınlık yarınlara umut olma çabasıyla her geçen gün daha da nitelikli projelere imza atan Özel Eğitim Topluluğu, üniversitemizin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden ve en aktif öğretmenlik topluluklarından biridir.